MEEDIAKAJASTUS

 

“Biomenu maheköök on tootmises oma niši leidnud  >

 

Suvel tootmisega alustanud ja praeguseks näiteks Kaubamaja, Solarise, Delice ja mitme väikepoe letile jõudnud Biomenu maheköök pani valmistoidu tootmises kokku kaks eripära: üksnes mahetooraine eelistamine ning toitumise erisoovidega (veganlus, laktoosivaba, gluteenivaba jne) arvestamine. (loe edasi http://m.postimees.ee/section/3029/3896213

 

” Meie eesmärgiks on inimestele tutvustada lihale erinevaid alternatiive”  >

 

Ülemiste keskuses avatud Biomenu kohvik pakub taime- ja toortoite, valmistab neid kohapeal ja pakub kaasavõtmiseks. Igatepidi tavalise taimetoidukohviku teeb aga üsna eriliseks fakt, et söögikoha pidaja on ise lihasööja. (loe edasi http://maitsed.delfi.ee/persoon/lihasooja-kes-peab-vegankohvikut-minu-eesmargiks-on-inimestele-tutvustada-lihale-erinevaid-alternatiive?id=75645379 )

 

“Veganite uus hitt on vereta verivorst(Ürdivorst) “

“Ringvaade” tutvustas veganite ning taimetoitlaste uut populaarset jõulurooga, milleks on traditsiooniline verivorst, millest on ära jäänud nii veri kui ka naturaalne seasool. ( http://menu.err.ee/v/uudised/elu/9bd307aa-bd30-4526-ac03-cd9106cb83ab/veganite-uus-hitt-on-vereta-verivorst )

 

 

“Uute toitude sari” – Ajakiri Vegan

Ajakiri Vegan tutvustab Biomenu uute toodete sarja

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17343042_1706374399379991_8965203811268271857_n.jpg?oh=91984f2db81079e1ac828e10982ab077&oe=596393EB

 

 

“Biomenu valmistatud kalavaba räimekonserv”

Samuti katsetati “Ringvaate” stuudios Biomenu kohviku taimset kala, mis kannab nime “Bräim tomatimarinaadis”. http://menu.err.ee/585793/uued-kodumaised-tooted-magnetiga-vannilina-ja-braim-tomatimarinaadis

 

 

“Biomenu: tervislik vegantoit ei pea olema nišikaup”

Ajakiri Vegan räägib lähemalt Biomenu tootmisest

 

Kui mullu suvel valmistoidu tootmisega alustati, pani ta kokku kaks nišši …. Loe edasi